Back to All Events

Dauw & B-Tuned Concerts Present: Will Samson & Brumes

  • Sint-Elisabeth kerk Groot Begijnhof Gent, Vlaanderen, 9040 Belgium (map)

WILL SAMSON (UK)

De uit Engeland afkomstige muzikant Will Samson raakte bekend met z’n melancholische nummers waarbij hij minimalistisch gitaarspel combineert met subtiele elektronica en een stem om ‘u’ tegen te zeggen. Enkele weken geleden kondigde de man z’n nieuw studio-album op het Franse label Talitres aan . ‘Welcome Oxygen’ komt begin september uit en de gelijknamige openingssingle – die u overigens hieronder kan bekijken- belooft al veel goeds. Samson trekt in het najaar op pad met deze nieuw langspeler en stopt graag voor een derde keer bij ons. Violiste van dienst, Beatrijs De Klerck, tekent overigens ook present op deze avond! 

http://willsamson.co.uk/
https://willsamson.bandcamp.com/


BRUMES (US)

Desireé Rousseau, echte naam van deze uit Portland afkomstige muzikante, kwam voor het eerst op de radar met haar debuut ‘Sounding in Fathoms’ dat in 2015 door Peter Broderick werd opgenomen in The Sparkle. Haar kenmerkende zachte stem en minimale gitaarmelodieën monden uit in nummers die je even doen wegdromen. We know, vrij vaag, maar denk aan hoe het zachtste van Low gecombineerd zou worden met het werk van Julianna Barwick en je komt al aardig in de buurt. Onlangs werd haar tweede album ‘Afterglow’ uitgebracht op het Gentse label Dauw en dat komt ze graag met een voltallige band delen. 

http://brumes.bandcamp.com/

--------------------------------------

WANNEER? Vrijdag 15 september
DEUREN: 19u30
CONCERT: 20u00
EINDE: 23u00
WAAR? Sint-Elisabeth kerk, Groot Begijnhof, Gent
TICKETS? 12 euro
INSCHRIJVEN? dauwlabel@gmail.com

Later Event: February 22
Brumes and David Allred