Back to All Events

Living Room Concert, Belgium

Voor het negende huiskamerconcert verwelkomen we Brumes. Desireé Rousseau, echte naam van deze uit Portland afkomstige muzikante, kwam voor het eerst op de radar met haar debuut ‘Sounding in Fathoms’ dat in 2015 door Peter Broderick werd opgenomen in The Sparkle. Haar kenmerkende zachte stem en minimale gitaarmelodieën monden uit in nummers die je even doen wegdromen. We know, vrij vaag, maar denk aan hoe het zachtste van Low gecombineerd zou worden met het werk van Julianna Barwick en je komt al aardig in de buurt. Bovendien is het haar allereerste optreden op Europese bodem dus reden genoeg om deze beloftevolle artieste aan het werk te zien!

https://brumes.bandcamp.com/

-------------------------------------------------------------------------------

WANNEER? Vrijdag 19 augustus
DEUREN: 19u30
CONCERT: 20u45
WAAR? Huiskamer ergens in Gent
TICKETS? 3 - 5 euro
INSCHRIJVEN? pieterdudal@gmail.com

Later Event: September 17
Sirius Arts Centre, Ireland